F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Haas priprema veliku nadogradnju za VN Kanade

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas F1 Team će sljedećeg tjedna na svom VF-18 debitirati s mnoštvom novih dijelova. Šef momčadi Gunther Steiner je rekao da je momčad namjerno odgodila uvođenje ove nadogradnje koja je mogla biti spremna za VN Španjolske.

“Imamo značajne promjene. Prednje krilo, podnica i cijelo područje oko bargeboarda, napravili smo te izmjene. Cilj je ići brže, dobiti na brzini.”

“Puno je ljudi pripremilo nadogradnje za Španjolsku. Mi smo odlučili to učiniti u Kanadi kako bismo imali malo više vremena jer smo i dalje mala momčad, pa ne možemo reagirati brzo kao i velike ekipe.”

Američka momčad je u Monaku morala ukloniti određene bargeboard komponente s bolida Romaina Grosjeana i Kevina Magnussena zbog problema koje su s otpadanjem tih dijelova imali na ranijim trkaćim vikendima. No, to nije bio jedini problem.

“S novim paketom će razumijevanje guma biti prioritet”, rekao je Grosjean. “Staza je dosta drugačija. Brza je i uključuje vožnju preko rubnjaka pa su postavke dosta drugačije.”

“Moramo bolje shvatiti ponašanje hiper mekanih guma prije Kanade. U utrci, moram biti iskren, tri različite mješavine nam jednostavno nisu funkcionirale. Samo smo krstarili, nismo vozili, nismo pritiskali kao što smo željeli.”

Njegov timski kolega Kevin Magnussen dodaje:

“Nadamo se da će u Kanadi biti malo lakše. Imate dugačke pravce na kojima pri velikim brzinama možete opteretiti gume kako bi one proradile.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

    Sad kad predstave iste bargeboarde kao kod Ferrarija, i proreze na podnici po čitavoj dužini… :rofl:    6

    0