Haas priprema veliku nadogradnju za VN Kanade

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 6 godina 2 min 1 komentara

Haas F1 Team će sljedećeg tjedna na svom VF-18 debitirati s mnoštvom novih dijelova. Šef momčadi Gunther Steiner je rekao da je momčad namjerno odgodila uvođenje ove nadogradnje koja je mogla biti spremna za VN Španjolske.

“Imamo značajne promjene. Prednje krilo, podnica i cijelo područje oko bargeboarda, napravili smo te izmjene. Cilj je ići brže, dobiti na brzini.”

“Puno je ljudi pripremilo nadogradnje za Španjolsku. Mi smo odlučili to učiniti u Kanadi kako bismo imali malo više vremena jer smo i dalje mala momčad, pa ne možemo reagirati brzo kao i velike ekipe.”

Američka momčad je u Monaku morala ukloniti određene bargeboard komponente s bolida Romaina Grosjeana i Kevina Magnussena zbog problema koje su s otpadanjem tih dijelova imali na ranijim trkaćim vikendima. No, to nije bio jedini problem.

“S novim paketom će razumijevanje guma biti prioritet”, rekao je Grosjean. “Staza je dosta drugačija. Brza je i uključuje vožnju preko rubnjaka pa su postavke dosta drugačije.”

“Moramo bolje shvatiti ponašanje hiper mekanih guma prije Kanade. U utrci, moram biti iskren, tri različite mješavine nam jednostavno nisu funkcionirale. Samo smo krstarili, nismo vozili, nismo pritiskali kao što smo željeli.”

Njegov timski kolega Kevin Magnussen dodaje:

“Nadamo se da će u Kanadi biti malo lakše. Imate dugačke pravce na kojima pri velikim brzinama možete opteretiti gume kako bi one proradile.”


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Sad kad predstave iste bargeboarde kao kod Ferrarija, i proreze na podnici po čitavoj dužini… :rofl:



    6
    6

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.