15 Rusija – live chat
15 Rusija – live chat

Ricciardo će izbjeći kaznu za VN Kanade

Nikola Klobučarić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo će izbjeći kaznu za VN Kanade

Nikola Klobučarić

Daniel Ricciardo neće biti kažnjen za nadolazeću VN Kanade nakon što je Renault objavio da njegov MGU-K (Motor Generator Unit-Kinetic) s kojim je imao problema na VN Monaka ne treba zamjenu.

Prema AMuS-u, uzrok gubitka snage bio je povezan sa sklapanjem pogonske jedinice, a MGU-K je neoštećen.

Ricciardo je “vukao” svoj oslabljeni RB14 po ulicama Monte Carla više od 50 krugova, stigavši do druge pobjede sezone s oko 25% manje snage u motoru.

Australcu se smiješila kazna od 10 mjesta na gridu za Montreal ukoliko bi njegov MGU-K bio zamijenjen zato što bi mu to bio treći ovo sezone.

Stroga pravila za 2018. nalažu da je svakom vozaču dopušteno koristiti samo po dvije baterije, kontrolne elektronike i MGU-K.

Ricciardo je uzeo svoj drugi MGU-K nakon što je prvi bio oštećen tijekom trećeg slobodnog treninga na VN Kine.

Red Bull je u Monaku odlučio dati njegovom momčadskom kolegi Maxu Verstappenov njegov treći MGU-K, ali kazna ga nije koštala pošto je svejedno startao sa začelja zbog udesa na posljednjem treningu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9327 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj