Ecclestone ljut na vodstvo McLarena

Vijesti

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 2 komentara

Bernie Ecclestone i Ron Dennis

Bernie Ecclestone i Ron Dennis

Na glamuroznom prijemu kod princa Alberta u Monaku pojavili su se svi vodeći vozači, ali Mclaren je ispričao svoje vozače jer su imali druge obaveze. Bernie Ecclestone je bio izrazito nezadovoljan odlukom britanske momčadi što nije poslala svoje vozače u palaču Princa Alberta u subotu navečer.

Svi vodeći vozači prevođeni Lewisom Hamiltonom odazvali su se na prijem kod princa, ali Jenson Button je bio na drugom prijemu – onom koju je provodila zaklada za pomoć djeci. Tamo se družio sa DJ-om Chrisom Evansom. Alonso je morao obaviti neke druge sponzorske obveze.

Button se kasnije pojavio na prijemu kod princa, ali bez Alonsa. Ecclestone i njegovi organizatori su organizirali i prijevoz za vozače i strašno ga je iznervirala McLarenova distanciranost.

Monaco jedini ne mora platiti novčanu naknadu za održavanje F1 utrke i princ Albert je uvelike uključen u organiziranje utrke. Postoje određene tenzije između Bernieja i nekih ekipa zbog toga što je Bernie smanjio broj propusnica ekipama za dovođenje ljudi (sponzora) u paddock za vrijeme GP vikenda. Ron Dennis, vlasnik McLarena, već je i ranije ove sezone imao nesuglasice s Ecclestonem oko nekih njegovih odluka tako da je i ovo svojevrstan izraz revolta.


Odgovor

2 komentara

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Šteta što nisu frcali šamari.. pa da se malo nasmijemo. :D


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.