U Williamsu optimistični nakon prvih treninga u Monaku

Izdvojeno

Posljednja momčad prvenstva relativno je zadovoljna nakon prva dva treninga za VN Monaka. Lance Stroll nije zauzeo pretjerano dobre pozicije na treninzima, ali Sergej Sirotkin odradio je nešto bolja vremena nakon incidenta na prvom treningu.

Sergej Sirotkin

“Rekao bih da je dan prošao poprilično dobro. Prvi trening je bio solidan, a drugi je prošao nešto bolje. Nisam imao čisti krug zbog prometa. Uvijek mi je nešto pokvarilo krug – ili se nisam našao na dobrom mjestu ili gume nisu radile kako treba. Postoje mjesta za napredak, ali početak je bio dobar.”

“Već se vidi da smo bolji nego u Barceloni što se tiče pozicija, ali nismo odradili baš sve kako treba. Ne mogu reći da smo jako optimistični, ali ovo izgledao dosta dobro. Monako je zahtjevan, ali svatko bi ovo radio da je jednostavno. Naš bolid nije najlakši za vožnju ovdje, vrlo je zahtjevan, ali uživam u ovom izazovu.”

Lance Stroll

“Nisam imao najbolje treninge, no ovo je tek prvi dan. Navikavam se, a Monako je jedno od onih mjesta gdje prvo moraš pronaći ritam prije nego odradiš sve kako treba. Mučili smo se većinu dana i ne osjećam se najbolje u bolidu. Međutim, osjećaj je bio sve bolji prema kraju dana, pogotovo s više goriva u bolidu tijekom simulacije utrke.”

“Pokušat ćemo sve posložiti i vidjeti što možemo napraviti u subotu. Naravno, daleko smo od mjesta gdje želimo biti, ali imamo vremena za popravak do kvalifikacija i utrke. Izgledamo malo bolje ovog vikenda i mislim da je Sergejev bolid pokazao da imamo nešto više brzine.”


Odgovor

5 komentara

  1. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Meni jednostavno nije jasno da su toliko mogli ukenjat sa šasijom s obzirom da imaju Mercedesov PU koji je provjereno snažan i pouzdan. Doduše, vozači nisu top of the line, ali opet.



    3
    3

    0
    • Felipe Massa
      Warrior Prikaži

      Ja jos od Australije ne razumijem kako su to uspjeli. Vozačima ako damo marginu pogreške od 0.5s opet su daleko daleko od pacea kojeg su imali lani… A znamo i da je Stroll lani bio donekle konkurentan dok ove. .



      2
      2

      0
  2. Lotus
    weki66 Prikaži

    meni ta momcad nije jasna…… jedna od najvecih momcadi u povijesti Formule 1 da se tako moze blamirat….. uz to sve jos 2 placena vozaca uzet….. neznam,nisu mi jasni nikako…
    ok jedan placeni vozac,ali onda drugi mora bit neko iskusan,dobar,ko moze dat povratnu informaciju,razvit bolid,set up……



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.