F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettel i Raikkonen zadovoljni: U kvalifikacijama će biti jako neizvjesno

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrarijevi vozači su zadovoljni nakon prva dva slobodna treninga unatoč zaostacima za Red Bullom u obje prilike.

SF71H je pokazao dobar tempo, a momčad se fokusirala na testiranje tempa u utrci.

“Prvi dan nije bio tako loš, prilično normalan četvrtak. Osjećaj u bolidu nije bio tako loš, ali ova staza je uvijek nezgodna na početku vikenda. Isprobavali smo nekoliko različitih stvari,” izjavio je Kimi Raikkonen.

“Voziti oko ove staze je malo kompliciranije nego na nekim drugim stazama. Lakše je napraviti veliku pogrešku jer bi na drugim lokacijama samo otišli u izletnu zonu. Morate biti pažljivi, a kad osjetite da je sve u redu onda možete pritisnuti.”

“Naravno da ima stvari koje trebamo popraviti, ali uspjeli smo napraviti ono što je bilo u planu i izbjegli smo nevolje. Teško je dobiti pravu sliku, idemo pričekati da vidimo što će se dogoditi u subotu,” zaključuje Raikkonen.

Sebastian Vettel je bio zadovoljan tempom:

“Mislim da je bio pristojan dan. U Monaku je uvijek problem gužva, a danas smo imali i crvenu zastavu pa je to bilo malo neuredno. Nije lako posložiti pravi krug. Nisam bio presretan drugim i trećim sektorom i mislim da postoje stvari koje možemo poboljšati.”

“Vjerujem da smo izvukli najbolje od guma i u subotu bi trebalo biti jako neizvjesno.”

“Na ovoj stazi nema više pritiska nego na nekoj drugoj, ali mislim da je zabavnija. Vrlo je izazovna i nema prostora za pogreške. Promislite dvaput prije nego ovdje nešto probate. Ipak, imam dobar osjećaj u bolidu.”

“Danas sam vjerovao bolidu iako sam malo proklizavao po stazi, znao sam da neću završiti u barijerama. Još uvijek se moramo poboljšati, ali mislim da je bilo zabavno voziti se ovuda,” zaključuje Vettel.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Blue Flag BrrZiiii Prikaži

  hoće li sutra pasti rezultat brži od 1:11 ?  4

  3
 2. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

  Jedini četvrtak u sezoni Kimiju je “prilično normalan”.  18

  0