F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sainz: Strategija od jednog zaustavljanja bit će puno teža nego što smo očekivali

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Carlos Sainz tvrdi da će vozači puno teže odraditi utrku s jednim ulaskom u boks nego što su to predviđali prije slobodnih treninga u Monaku.

Pirelli je također najavljivao da očekuju kako bi hypersoft gume mogle biti vrlo trajne. Štoviše, Mario Isola je tvrdio da bi hypersoft mogao odraditi cijelu utrku bez zaustavljanja da je to potrebno. Međutim, obzirom da se više puta ove sezone ispostavilo da Pirelli ni približno ne vlada svojim proizvodom – ne čudi ova Sainzova tvrdnja.

“Mislim da je prilično sjajno da je rekord staze srušen već u četvrtak. To pokazuje da smo bili u pravu kad smo pretpostavili da će hypersoft biti jako brz.”

“Ali, tu je puno više degradacije nego smo očekivali, da vam budem iskren. Očekivao sam da gume traju malo duže, ali imamo jako puno degradacije.”

Ipak, Sainz ne vjeruje da će degradacija biti tolika da bi omogućila pretjecanje po tijesnim ulicama Monaka.

“Mislim da će ova utrka biti sa samo jednim zaustavljanjem jer je tu teško pretjecati. Međutim, bit će puno teže nego smo očekivali.”

Također je otkrio da je u jednom trenutku dodirnuo ogradu dok je pokušavao odraditi duži stint na najmekšim gumama.

“Bio je to duži stint. Uglavnom, mali pad koncentracije, možda sam otišao preširoko i dodirnuo barijere. Čuvao sam gume i dodirnuo ogradu, to je bio poziv na buđenje.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3327 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar