Sainz: Strategija od jednog zaustavljanja bit će puno teža nego što smo očekivali

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sainz: Strategija od jednog zaustavljanja bit će puno teža nego što smo očekivali

Ante Vetma

Carlos Sainz tvrdi da će vozači puno teže odraditi utrku s jednim ulaskom u boks nego što su to predviđali prije slobodnih treninga u Monaku.

Pirelli je također najavljivao da očekuju kako bi hypersoft gume mogle biti vrlo trajne. Štoviše, Mario Isola je tvrdio da bi hypersoft mogao odraditi cijelu utrku bez zaustavljanja da je to potrebno. Međutim, obzirom da se više puta ove sezone ispostavilo da Pirelli ni približno ne vlada svojim proizvodom – ne čudi ova Sainzova tvrdnja.

“Mislim da je prilično sjajno da je rekord staze srušen već u četvrtak. To pokazuje da smo bili u pravu kad smo pretpostavili da će hypersoft biti jako brz.”

“Ali, tu je puno više degradacije nego smo očekivali, da vam budem iskren. Očekivao sam da gume traju malo duže, ali imamo jako puno degradacije.”

Ipak, Sainz ne vjeruje da će degradacija biti tolika da bi omogućila pretjecanje po tijesnim ulicama Monaka.

“Mislim da će ova utrka biti sa samo jednim zaustavljanjem jer je tu teško pretjecati. Međutim, bit će puno teže nego smo očekivali.”

Također je otkrio da je u jednom trenutku dodirnuo ogradu dok je pokušavao odraditi duži stint na najmekšim gumama.

“Bio je to duži stint. Uglavnom, mali pad koncentracije, možda sam otišao preširoko i dodirnuo barijere. Čuvao sam gume i dodirnuo ogradu, to je bio poziv na buđenje.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9338 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3756 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar