Temperature će u Monaku biti na vrhuncu upravo tijekom kvalifikacija u subotu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Temperature će u Monaku biti na vrhuncu upravo tijekom kvalifikacija u subotu

Ante Vetma

Daniel Ricciardo, inače rezident u Monaku, je spomenuo da je u posljednje vrijeme vrijeme u njegovom gradu bilo hladnije nego inače. No, to bi se trebalo promijeniti tijekom ovog vikenda.

Kao što je dobro poznato, u Monaku se treninzi voze četvrtkom i subotom. Danas je sunčano i temperature dosežu oko 22°C.

Dok se bolidi vrate na stazu u subotu očekuje se da će temperature malo porasti što bi moglo olakšati zagrijavanje guma na ovoj stazi na kojoj su u prošlosti vozači ponekad imali problema s time. U istoj nakani pomoći će i hypersoft kojeg po prvi put vidimo na nekom GP vikendu.

Nakon visokih temperatura za kvalifikacije, do utrke će se nad stazu nadviti par oblaka pa bi trebalo pasti za par stupnjeva. Bit će hladnije nego prošle godine na istoj utrci, ali opasnost od kiše ne postoji.

MONTE CARLO Vremenska prognoza

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9316 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3749 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Monaka 2018.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mattia Binotto SamoFerrari Prikaži

    E ako je to Vakula prognozirao…majko moja…    1

    0