F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari promijenio dizajn retrovizora, ali ih ostavio montirane na halo

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je FIA najprije pojasnila da retrovizori smiju biti montirani na halo sustav za zaštitu cockpita – Ferrari se kao prva momčad pojavio sa svojim rješenjem.

No, njihov koncept prouzrokovao je nekoliko pritužbi drugih ekipa i Charlie Whiting je pojasnio da FIA nema problema s retrovizorima dok god isti predstavljaju minimalni benefit po pitanju aerodinamiki.

Zbog toga je Ferrari morao promijeniti dizajn te na VN Monaka nastupaju s idućim rješenjem:

Ferrari, VN Španjolske i VN Monaka

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3329 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Ja bi na njihovom mjestu u inat prikeljio na gornje krilce komadic zrcala i reko evo mi imamo 4 retrovizora za bolju sigurnost.  25

  8
 2. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

  Bravo Ferrari, samo naprijed u zdrav mozak FIA-u, Whitinga i ostale ekipe.

  Zahvaljujući ovoj inovaciji oba naslova za 2019. su zagarantirana.  19

  8