F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ocon neće trebati novi motor za Monako

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force Indijin vozač Esteban Ocon odustao je s VN Španjolske kada se iz stražnjeg kraja njegovog bolida pojavio dim. Momčad nije bila sigurna što je uzrokovalo problem, ali s obzirom na to da je na stazi ostalo dosta ulja, postojale su sumnje da bi mladi Francuz u Monaku mogao posegnuti za novim motorom.

Kako prenosi Autosport, ustanovljen je problem sa sustavom podmazivanja, a štetu na motoru je spriječio softver koji ga je automatski ugasio. To znači da će Ocon u Kneževini moći nastupiti s motorom kojeg je koristio u Barceloni.

Situacija s korištenim elementima pogonske jedinice je tradicionalno dobra u momčadi Force Indije koja nastupa s Mercedesovom podrškom. Ni Ocon niti Perez nisu morali uzimati nove elemente još od VN Australije.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj