Wurz: Mislim da će Red Bull ostati s Renaultom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 5 komentara

Austrijski vozač i predsjednik udruge vozača GPDA Alexander Wurz misli da je prerano za prelazak Red Bulla s Renaulta na Hondu, te tvrdi da će Red Bullu biti potrebno još podataka i analiza kako bi donijeli definitivan zaključak isplati li im se taj potez.

Honda je trenutno u partnerskom odnosu s Toro Rossom, što znači da Red Bull može s vrlo kratke distance pratiti sve što se događa s japanskim proizvođačem.

“Moj osjećaj je da bi prelazak na Hondu bio preuranjen i da moraju sakupiti više informacija,” izjavio je Wurz.

“Stabilnost možete vidjeti samo na kraju sezone.”

James Key, tehnički direktor Toro Rossa je vrlo sretan trenutnim odnosima s Hondom, ali Wurz sumnja da bi se to tako lako preslikalo i na Red Bull.

“Red Bull to vidi kroz Toro Rosso, ali mislim da će im biti dobro ako ostanu s Renaultom.”

“Integracija motora u bolid je vrlo kompleksan i važan posao.”

“Da bi izbjegao pogreške – ja bih ostao uz Renault.”

Hoće li Red Bull preuzeti tako veliki rizik, odustati od Renaulta i krenuti s Hondom u nepoznato – ostaje za vidjeti kroz par tjedana kad odluka treba biti donesena.


Odgovor

5 komentara

  1. Red Bull
    Onomatopeja Prikaži

    E onda neka se nezale na bilo sta u vezi Reno pu.Ako imaju cohones neka predju pa sta bude.Ovo im je istorijska prilika da budu fabricki tim a vidimo i da Honda napreduje ako nesmiju rizikovati onda nezasluzuju titulu.Drugo kakav Aston Martin i njihov motor u F1 pa oni ni u civilnim autima nemaju svoj agregat nego ga uzimaju od Merca, jer kada dodje 2021 baza pogonske jedinice ce biti ista sem mguh i tu ce ova cetiri proizvodjaca imati itekako prednost.Honda je za AstonMartin sto se trka tice gigant i stvarno nemislim da bi Red Bull pogrijesio prelaskom na njihove pu.Jednom ce i Reno morati otkaciti Red Bul jer tesko da mogu biti sampioni dok ovi koriste njihove motore.



    11
    9

    2
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Možda će onda ići 400km/h :mrgreen:



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.