Brawn se ispričao zbog problema s F1 TV-om

Nikola Klobučarić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brawn se ispričao zbog problema s F1 TV-om

Nikola Klobučarić

Jedan of šefova Formule 1, Ross Brawn, ispričao se zbog brojnih poteškoća koje su obilježile prvi F1 vikend tijekom kojeg je bila na raspolaganju nova streaming usluga.

Kao što smo već pisali o tome, navijači diljem svijeta bili su frustrirani s mnogobrojnim problemima oko F1 TV-a koji je morao zaživjeti još na početku sezone, ali postao je aktivan tek uoči VN Španjolske zbog testiranja.

Navijačima je obećano da će im novac biti vraćen, a nadležni će pokušati popraviti uslugu do VN Monaka.

Brawn je nakon utrke u Barceloni priznao probleme i ispričao se.

“Priznajem da društvene mreže nisu veliki dio mog života, ali cijenim njihovu važnost u smislu da s njima možemo doprijeti do nove publike, pogotovo one mlađe.”

“U Barceloni su debitirale tri nove inicijative: F1 TV, Twitter Live Show i F1 Vision, najnapredniji sustav na kojem se može pratiti utrka.”

“Pokretanje F1 TV-a nije bilo lako, želim se ispričati našim navijačima. Međutim, povlačimo ovaj sport s mjesta gdje ni jedna od tih inicijativa nije postojala i taj ćemo cilj ostvariti.”

“Na neki način to je ono što Formula 1 zapravo i jest, sport gdje se s najnovijom tehnologijom stvari razvijaju u pokretu i na stazi. Mi smo kod toga u prvom redu i cilj nam je pokretanje najvećeg spektakla na svijetu i želimo vas povesti s nama.”

“Imamo nove kutove kamera, potpuno novi grafički dizajn koji se stalno razvija i novu grafiku za halo koja je uspjela malo sakriti novu zaštitu našim gledateljima i navijačima.”

“Tu je i posebno napravljen mikrofon koji služi za poboljšavanje zvuka pogonskih jedinica. Također i intervjuiramo vozače odmah nakon kvalifikacija, neposredno nakon velike borbe. Isto radimo i nakon utrke, donosimo emocije vozača na ekrane širom svijeta,” zaključio je Brawn.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9316 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Brawn#F1 TV

Komentiraj