Ericsson: Imat ćemo puno bolje rezultate kad popravimo kvalifikacijsku formu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ericsson: Imat ćemo puno bolje rezultate kad popravimo kvalifikacijsku formu

Ante Vetma

Marcus Ericsson kaže da Sauber ove godine još nije uspio savladati sve trikove i zamke novih Pirellijevih guma. Najveće probleme imaju na mekšim komponentama u kvalifikacijama, pa zbog toga pati njihova forma subotom.

“Očigledno je da se puno više mučimo u jedom brzom krugu nego u cijeloj utrci. Charles [Leclerc] je odradio vrlo dobre kvalifikacije, ali još uvijek mislim da smo jači u uvjetima utrke.”

“Još uvijek se mučimo s mekšim komponentama. Imam neki osjećaj da još nismo pronašli način kako da ih optimiziramo. To je za mene glavni prioritet jer moramo pronaći još brzine subotom. Zaista mislim da nedjeljom imamo dobar bolid za borbu u sredini poretka.”

Charles Leclerc je to i pokazao u Bakuu prije tjedan dana kad je na samom početku utrke došao do bodova i nije ih ispuštao do cilja.

“Charlesov tempo je bio zaista dobar u odnosu na bolide pokraj njega. Osjećam se pouzdano da možemo odraditi dobre utrke ako budemo imali bolje startne pozicije.”

“Očigledno, ovih dana morate imati dobru startnu poziciju. Prema tome, analizirat ćemo, raditi naporno i proučiti kako možemo učiniti još taj jedan korak u kvalifikacijama.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ericsson#Sauber

Komentiraj