F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Steiner: Grosjeanova greška u Bakuu ne pristaje ni debitantu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haasov šef Gunther Steiner kaže da ne bi očekivao niti od jednog vozača da pogriješi kako je Romain Grosjean pogriješio u Azerbajdžanu, pa čak niti od debitanta.

Podsjećamo, Francuz se pod sigurnosnim automobilom zabio u zid dok je bio na šestom mjestu, a kasnije je priznao da je slučajno poremetio postavke na volanu dok je pokušavao zagrijati gume.

“Pokušavao sam zagrijati gume i slučajno sam pomaknuo jednu postavku za dvije pozicije. Balans kočnica se promijenio, blokirao sam stražnje kotače i izvrtio se.”

Steiner nije bio oduševljen tim gafom svog vozača i jasno je dao do znanja da takvo što ne bi očekivao ni od početnika u ovom sportu.

“To ne biste očekivali niti od debitanta ili od bilo koga,” kaže Steiner.

Treba primijetiti da je Sergio Perez u tom trenutku bio jednu poziciju ispred Grosjeana, te je na kraju došao do podija.

“Mi smo u utrku krenuli s posljednje pozicije, a Romain je u tom trenutku bio osmi, iza Pereza. To je bilo po brzini, a ne po strategiji. Svi su dotad napravili smo jedno zaustavljanje u boksu.”

“Zatim iziđe sigurnosni automobil i odjednom smo P6. Međutim, doma smo otišli praznih ruku.”

Haas tako nastavlja s razočaravajućim utrkama ove sezone bez obzira na činjenicu da imaju bolid koji se može boriti za bodove na svakoj utrci.

Steiner sve češće mora igrati ulogu motivatora u ekipi.

“Morate otići do ljudi i reći im da nisu napravili ništa loše ili pogrešno. Dečki znaju jesu li dobri ili nisu. Dok ne pokrenete momentum – morate ih uvjeriti da rade dobar posao.”

“Konstantno imate dojam da vam ponestaje vremena, ali ovo je tek četvrta utrka. Ne kažem da je situacija fantastična, trebali smo biti bolji. Ali, nije kraj svijeta.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj