Sauberov tehnički direktor Jorg Zander napušta momčad

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sauberov tehnički direktor Jorg Zander napušta momčad

Crankshaft

Sauber je danas potvrdio da je tehnički direktor Jorg Zander otišao iz Hinwila.

Zander je svoju ulogu obnašao od povratka u švicarsku momčad početkom 2017. dok je na čelu još bila Monisha Kaltenborn.

“Želimo mu zahvaliti za predanost te mu želimo sve najbolje i puno uspjeha u budućnosti”, stoji u kratkoj izjavi Sauberove momčadi.

“Dok ne objavimo novu organizaciju, razni šefovi odjeljenja i trenutni voditelji projekata će nastaviti raditi na razvoju C37 te na bolidu za 2019. s nadzorom koji će vršiti Frederic Vasseur, glavni izvršni direktor i šef momčadi.”

Debitant Charles Leclerc je prošlog vikenda Sauberu podario najbolji rezultat još od 2015., budući da je na VN Azerbajdžana osvojio više bodova nego što je to Sauber uspio u cijeloj 2016. i 2017.

Švicarska momčad trenutno drži deveto mjesto konstruktorskog poretka s 10 bodova.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9315 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Sauber#Zander

Komentiraj

5 komentara

  1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Joe Saward: I also have a rhetorical question: what do you think would happen if an F1 technical director became rather “tired and emotional” (as Private Eye used to say) on a flight home from Australia (while in team travel gear), and was to cause trouble on the plane, including making rude remarks about his team principal – to the man himself. I guess such a thing would be a firing offence, wouldn’t it?

    Gossa je odpisao.    3

    0