Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Potvrđeno: Red Bull i Honda započeli pregovore o 2019.

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Potvrđeno: Red Bull i Honda započeli pregovore o 2019.

Ante Vetma

Ono što je bila javna tajna u Formuli 1 posljednjih godinu dana sad je napokon i potvrđena informacija. Red Bull i Honda su održali prvi službeni sastanak na kojem su razgovarali o mogućnosti opskrbljivanja pogonskim jedinicama iduće sezone.

Red Bull trenutno koristi Renaultove motore brendirane kao TAG-Heuer, a sestrinska ekipa Toro Rosso je ove godine prešla na Hondu upravo zato da bi Red Bull imao najbolju poziciju za promatranje napretka Japanaca.

Dr. Helmut Marko se jučer u Azerbajdžanu sastao s Hondinim šefom za motorsport Masashijem Yamamotom i pretpostavlja se da se razgovaralo o uvjetima za buduću suradnju.

I jedna i druga strana kažu da su zadovoljni rokom FIA-e (15. svibnja, op.a) oko donošenja odluke. Međutim, postoji mogućnost da se rok i produlji ako se oko toga slože FIA i sve momčadi.

U međuvremenu, Renault je najavio da se za lipanj (vjerojatno za VN Kanade) očekuju velike nadogradnje, što je otprilike u isto vrijeme kad i Honda najavljuje svoje nadogradnje, tako da će Red Bull moći lako usporediti u kakvom je stanju koji motor ako dotad ugovor već ne bude potpisan.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3567 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Michael Schumacher VRSV546 Prikaži

  Valjda 2019??  14

  0
 2. Ako odu na Hondu mogu se pozdravit sa bilo kakvim ambicijama za prvaka…  3

  6
 3. Honda zekohonda Donator Prikaži

  nemam ništa protiv….  4

  0
 4. Ferrari AMG Prikaži

  Za par godina od Red Bull Racing do Aston Martin Red Bull Škoda Honda GTI  1

  1