F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Službeno: Hamilton u Mercedesu još tri godine

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Saga oko novog ugovora Lewisa Hamiltona je gotova – on i Mercedes su potpisali na međusobnu vjernost za iduće tri godine, što znači da ćemo Hamiltona u Mercedesu gledati do kraja 2018. godine.

Lewis je istaknuo da je Mercedes uz njega bio još od 1998., i da mu je čast što će biti 20 godina s njima:

“Mercedes me podržava još od 1998. i vrlo sam ponosan što ću 2018. obilježiti 20 godina suradnje.”

Iako smo ovu potvrdu čekali nekoliko mjeseci, što je nužno izazvalo određene sumnje po pitanju eventualnih zahtjeva Britanca, sada je napokon sve gotovo. Komentirao je i koketiranje s Ferrarijem:

“Iako ne vozim za Ferrari imam puno navijača u Italiji koji me uvijek pitaju kad ću doći u njihovu momčad. Ali, ja sam u Mercedesu od svoje 13 godine i tu je moje srce. Teško mi je zamisliti da idem bilo gdje drugdje. Iako, može se reći da karijera nije potpuna dok niste isprobali sve,” zaključio je Hamilton.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3323 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  Izvori govore da je trogodišnji iznos ugovora 100mil. £, tj. 33 mil. £ godišnje (46mil. €). Te je trenutno najplaćeniji sportaš u UK. U biti to je negdje oko 9 mil. £ više od dosadašnje godišnje zarade u Mercedesu.. što će mu biti dosta za odžavanje i točenje njegovog vijončića :D


  0

  0
 2. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Napokon, više su dodijali Bogu i narodu, ko da gledam sapunicu.


  0

  0
 3. Neka samo ostane tamo, uostalom on im i vrijedi tu lovu, pošto njihova nadmoć nije toliko napeta prosječnom gledatelju dobrog utrkivanja, on im kao dobar vozač koji usto puni stranice medija koliko cjeli grid zajedno, marketinški jako puno vrijedi.
  A dobro i meni jer neće on i taj sveukupni cirkus oko njega doći u ferrari, koji se taman počeo ponašati kao trkača momčad, i neka nastave u tom pravcu, a mercu je baš po mjeri da ne djeluju kao roboti ;)


  0

  0
 4. F1puls David Vidović novinar Prikaži

  Velike su to pare…


  0

  0