F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Porsche razmišlja o ulasku u F1 2021. godine

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Gerhard Berger kaže da Porsche Motorsport razmišlja o ulasku u Formulu 1 2021. godine kada na snagu stupi novi tehnički pravilnik, a upravo o detaljima tog pravilnika ovisi i konačna odluka.

Berger je u svojoj karijeri odvozio 210 utrka u periodu od 1984. do 1997. godine što ga stavlja na visoko 13. mjesto u povijesti ovog sporta. U tih 210 utrka pobijedio je deset puta. On tvrdi da je Porsche nastavio s razvojem svoje hibridne tehnologije nakon izlaska iz WEC-a (Svjetskog prvenstva izdržljivosti) na kraju prošle sezone, te da bi im u tom kontekstu mogla biti zanimljiva Formula 1.

Puno rada Porsche trenutno ulaže zbog planiranog ulaska u Formulu E 2019. godine, ali nema sumnje da imaju dovoljno resursa da možda svoje motore ponude ponekoj ekipi i u Formuli 1.

“Porsche razmišlja o ulasku u Formulu 1 2021. godine,” rekao je Berger za njemački Auto Bild.

“Čekaju novi set pravila koji bi trebao biti objavljen u svibnju, a onda će donijeti odluku.”

Aston Martin Racing također razmišlja o mogućnosti da postane proizvođač motora za F1, također od 2021., a uz Mercedes, Ferrari, Renault i Hondu – moglo bi se dogoditi da za tri godine imamo čak 6 proizvođača.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3332 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Džaba sve ako Ferari napusti…  5

  11
 2. Lewis Hamilton F1 Racer Prikaži

  Moze bit’ al’ ne mora da znaci..  4

  0
 3. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  A možda i samo Aston Martin i Porsche :)  3

  0
 4. Ma ništa od Ferdinanda …oni su na boxerima sa zračnim hlađenjem
  Audi bi bio ozbiljna varijanta
  Aston je za 007 a ne za f 1  1

  5
 5. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

  Ako neće ući kao kompletna fabrička ekipa onda nek i ne ulaze. Ja bi ih volio vidjeti u F1, ali samo kao full fabričku ekipu. Ne kao dobavljača motora.
  Ne mora to biti potpuno nova ekipa. Može i kupovina neke ekipe sa začelja. Ali samo da ne budu obični dobavljač motora, po kojem će neka ekipa srati…  2

  0