07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

John Booth otišao iz Toro Rossa

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

John Booth otišao iz Toro Rossa

Ante Vetma

Bivši šef ekipe Manora John Booth je potvrdio da odlazi iz Toro Rossa, momčadi kojoj se pridružio na mjestu direktora utrkivanja 2016. godine.

Nakon što je otišao iz Manora na kraju 2015. godine, Booth je dvije godine proveo u Toro Rossu, a sad se opet vraća u Manor, ali ovaj put u Svjetskom prvenstvu izdržljivosti.

“Moja uključenost u Toro Rosso dolazi do svog prirodnog kraja. Možda izgledam prestar za Formulu 1 trenutno. Je li to dovoljno?”

Odbacio je nagađanja da je ovo na bilo koji način povezano s dolaskom Honde.

“Idemo to objasniti na ovaj način: U mojoj dobi umorite se od svih silnih letova i hotela i tih stvari. S druge strane, ja volim putovati privatno. Možda ponekad odem i do Japana.”

“Odsad ću se u potpunosti koncentrirati na naš program u LMP1 klasi,” kaže Booth.

“Nemamo puno toga u planu, iako nećemo imati šanse protiv Toyote. Nemamo sto milijuna eura. Trenutno je u LMP1 isto kao u F1: novcem možete kupiti performanse.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3662 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Booth#Toro Rosso

Komentiraj

1 komentar

  1. Michael Schumacher thebear38 Donator Prikaži

    Eh … kad bi barem otisao i onaj Djoko iz Ferkana …


    0

    0