08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Steiner: Formula 1 ne smije “oglupjeti” kao IndyCar

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Steiner: Formula 1 ne smije “oglupjeti” kao IndyCar

Ante Vetma

Haasov šef Gunther Steiner misli da Formula 1 ne smije ići u smjeru identičnih šasija, te da bi tim putem “oglupjela” kao što se dogodilo u slučaju IndyCara.

IndyCar je za 2018. godinu implementirao zajedničke dijelove aerodinamike što ih čini još korak bliže spec-seriji u kojoj će se koristiti identične komponente. No, još uvijek postoji prostor za razvoj, uključujući i ovjes.

No, otkad su uveli navedene novotarije dogodilo se značajno povećanje broja pretjecanja, čak i na uličnoj stazi u Sankt-Peterburgu.

“Ako F1 krene u tom smjeru – to će biti kraj ovog sporta. Ovo je vrhunac motorsporta, tehnologija je još uvijek važna.”

“Moramo biti pažljivi da ne poglupimo F1. Koliko god mislili da ljudi nisu zainteresirani, puno njih zapravo zanima tehnologija, ne samo u utrkivanju, a mislim da je F1 dobar prikaz tehnologije.”

“Moramo omogućiti ljudima da više vide u sportu, rekao bih, da znaju što točno radimo.”

“To je jedan od ciljeva kojem moramo stremiti. Ne bi smjeli poglupjeti Formulu 1 poput IndyCara jer onda imate “GP1″, a svi znamo kamo to ide.”

“Koliko god mi mislili da je IndyCar sjajan, mi moramo odabrati svoj put kako učiniti sport boljim,” zaključuje Steiner.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3668 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas#IndyCar#Steiner

Komentiraj