Pirelli odabrao gume za VN Francuske

Nikola Klobučarić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli odabrao gume za VN Francuske

Nikola Klobučarić

Pirelli je potvrdio da će na VN Francuske donijeti soft, supersoft i ultrasoft mješavine guma.

Utrku u Francuskoj nismo imali od 2008., a talijanski proizvođač guma je za stazu Paul Ricard odabrao iste tri komponente kao i za Australiju i Azerbajdžan.

Prema trenutnim pravilima, Pirelli je dužan obavijestiti momčadi koje će gume odabrati za određenu Veliku nagradu osam tjedana prije njenog održavanja. Pirelli je potvrdio svoj odabir za Francusku nakon što je u Bahreinu objavio da će za sljedećih nekoliko utrka pripremiti poboljšanu verziju guma koje će imati smanjeno gazište za 0.4 mm kako bi se izbjeglo pregrijavanje i veliko trošenje.

Pirelli je također započeo i svoje testove razvoja guma za 2019. Jučer je u Ferrariju na Fioranu vozio Antonio Giovinazzi, a posao je danas nastavio Daniil Kvjat.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj