Honda: Toro Rosso je otvoren prema novim idejama

Izdvojeno

Honda još uvijek ne otkriva ništa o mogućnosti da će od sljedeće godine opskrbljivati i Red Bull svojim pogonskim jedinicama. Austrijska momčad mogla bi raskinuti suradnju s Renaultom na kraju ove godine, a obećavajući početak Honde s njihovom sestrinskom momčadi daje im naznake da bi taj potez bio ispravan.

“Toro Rosso je otvoren prema novim idejama i pažljivo nas slušaju, isto kao i mi njih,” rekao je novi Hondin tehnički direktor, Toyoharu Tanabe.

“Zajedno naporno radimo kako bi ostvarili naše ciljeve.”

Međutim, kada je Tanabe bio upitan kako protječu razgovori s Red Bullom, Japanac je odgovorio:

“Fokusirani smo na ovo sezonu i tehničko partnerstvo s Toro Rossom. Kao i za sve ostalo, odluke se donose u vrhu Hondine uprave.”

Bez obzira na razvoj situacije između Red Bulla i Honde, u Toro Rossu su sretni što su pogonjeni Hondom zbog brzog razvoja motora, unatoč tri pogonske jedinice po sezoni.

“Ostale momčadi imaju dvije ili tri velike nadogradnje kroz sezonu. Mi nastojimo uvesti drugačiju filozofiju. Želimo bolid učiniti bržim svaki put kada uvedemo mala poboljšanja,” izjavio je Franz Tost, šef Toro Rossa.

Talijanska je momčad nakon prve tri utrke prvenstva na šestoj poziciji u poretku konstruktora s 12 bodova, koje je Pierre Gasly osvojio u Bahreinu četvrtim mjestom.


Odgovor

1 komentar

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Kao da ih se ista pita. Oni su kao sto je bio i McLaren(svojom voljom), pokusni kunici za RBR.



    11
    8

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.