Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Momčadi odabrale najviše ultrasofta za VN Azerbajdžana

Nikola Klobučarić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčadi odabrale najviše ultrasofta za VN Azerbajdžana

Nikola Klobučarić

F1 momčadi odlučile su se za veliku količinu ultrasoft guma za nadolazeću VN Azerbajdžana. Pirelli je za utrku u Bakuu spremio ultrasoft, supersoft i soft komponente.

Ferrarijevi vozači odabrali su po 10 setova najmekših guma, Mercedesovi devet, a Red Bullovi osam. Renaultovi Nico Hulkenberg i Carlos Sainz su najkonzervativniji sa sedam setova najmekše komponente te su zajedno sa Lanceom Strollom uzeli i najviše supersofta. Što se tiče najtvrđe mješavine, nitko se nije odlučio za više od dva seta žutih guma.

Kao i obično, vozači sami biraju 10 od 13 setova guma.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Pirelli

Komentiraj