Hulkenberg i Sainz zadovoljni novim dvostrukim bodovima

Izdvojeno

Renault je na VN Kine stigao do drugih dvostrukih bodova ove sezone. Nico Hulkenberg osvojio je odlično šesto mjesto, a Carlos Sainz završio je deveti.

Nico Hulkenberg

“Činilo se da su svi imali problema s gripom na startu, bolidi su proklizavali. Od početka smo bili na strategiji s dva zaustavljanja pa smo morali održavati gume, ali i držati jak tempo. To nam se isplatilo, sigurnosni automobil nam je išao na ruku i olakšao nam stvari, no mislim da bi i bez njega ostvarili isti rezultat. Brzina je bila dobra i završili smo na vrhu sredine poretka s novih osam bodova. Utrka je bila zabavna, to je sigurno.”

Carlos Sainz

“Još jedni dvostruki bodovi za momčad. Imao sam vrlo dobar start, ali me u prvom krugu jedan od Red Bullovih vozača izgurao pa sam izgubio nekoliko mjesta u odnosu na Nicu. Nakon toga smo uz pomoć sigurnosnog automobila odradili dva zaustavljanja. Tijekom zadnjeg stinta, iza Alonsa i Magnussena, moje su gume pretrpjele veliku degradaciju pa sam ih morao sačuvati za moguću šansu pri kraju utrke. Bio sam blizu Vettela, falio mi je jedan krug. Sve u svemu, sretan sam s bodovima, ali još uvijek moram naporno raditi s inženjerima kako bi se u potpunosti prilagodio bolidu.”

Francuska se momčad nakon prve tri utrke prvenstva nalazi na petom mjestu u poretku konstruktora s 25 bodova.


Odgovor

1 komentar

  1. F1puls Portal
    Sarma Donator Prikaži

    Hulk > Sainz



    20
    19

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.