Upoznajte svijet F1 sponzora

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Upoznajte svijet F1 sponzora

Luka Maloić

Ferrari

Weichai Power

Sponzoriraju – Ferrari
Gdje se nalazi njihovo ime – na bočnoj strani nosa i njegovom početku s gornje strane.

Weichai Power je državno poduzeće koje ima sjedište u Weifangu, pokrajini Shandong u Kini. Poduzeće se specijaliziralo za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju dizel motora. Motori koje
proizvede Weichai Power koriste se u vozilima, kamionima, brodovima i kao generatori za proizvodnju struje. Weichaiove dionice izlistane su na burzi Hong Konga od 2004 godine. Weichai je prije bila podružnica kompanije Sinoturk, ali su se razdvojili i postali ljuti konkurenti tijekom 2006 godine.
Sponzor Ferrarija su od 31. siječnja 2013. To je prva kompanije iz Kine koja sponzorira Ferrari i jedna od nekoliko kineskih koja je sponzor u svijetu F1. Sponzorstvo je potpisano na 4 godine i vrijedi do kraja 2016.

McLaren

KPMG

Sponzoriraju – McLaren Hondu
Gdje se nalazi njihovo ime – Lijevo od gornjeg usisnika zraka

KPMG je jedna od najvećih profesionalnih organizacija iz područja revizije financijskih izvješća i podataka. Spada u tzv. “Veliku četvorku” zajedno sa Deloitteom, Ey-om i PwC-om.
Ova četiri ponuditelja revizorskih usluga zauzimaju većinu svjetskog tržišta na tom području. Središte kompanije je u Amsterdamu u Nizozemskoj. KPMG zapošljava oko 162 000 ljudi i nudi usluge iz područja
revizije, poreza, nadzora i savjeta. KPMG i McLaren Technology Group sklopili su strateško savezništvo kako bi McLaren Applied Technologies (MAT) svoju analitiku i tehnologiju isprobali KPMG analitičari i revizori u praksi.
KPMG svoju podružnicu ima i u Hrvatskoj u Zagrebu. Nalazi se na jednom od katova velebnog Eurotowera.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9491 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Hehe fora, vidimo ih stalno, a ustvari ne obraćamo pozornost šta je to.
    I za ove male natpise se daje pola milijuna eura, a onda mogu mislit koliko naslovni sponzori daju :O


    0

    0