U Red Bullu ponovno zadovoljni tempom u dužim stintovima

Izdvojeno

Red Bullov dvojac na današnjim je treninzima za VN Kine zaostajao za vodećim Mercedesom. Na prvom treningu Daniel Ricciardo je zauzeo četvrtu poziciju (+0.538), a Max Verstappen petu (+0.669). Drugi slobodni trening bio je nešto bolji za Verstappena koji je završio peti (+0.314), a Ricciardo je sa sekundom zaostatka bio deveti.

Max Verstappen

“Dio vremena tijekom prvog treninga proveli smo radeći na set up-u bolida kako bi ga što bolje razumjeli. Pri kraju dana tempo je bio dobar i mislim da možemo biti zadovoljni s performansama. Uvijek je dobro završiti dan bez problema, izgleda da nismo predaleko.”

“Prije kiše smo uspjeli odraditi simulaciju utrke i nakon toga nismo imali potrebe izlaziti. Duže vožnje su ponovno izgledale pozitivno. Trebam nam malo poboljšanje za kvalifikacije i trebali bi biti u redu. Na ovoj se stazi može pretjecati pa mislim da možemo imati dobru utrku sudeći po našoj brzini.”

Daniel Ricciardo

“Pola jutra, a i isto tako i pola poslijepodneva bilo je dobro. Bolje sam se osjećao na tvrđim gumama. Na ultrasoftu nismo imali toliko brzine pa moramo otkriti zašto gubimo vrijeme. Očito je da znam što ne valja s bolidom, a sada moramo pronaći odgovore i rješenja za sutra.”

“Duže vožnje su puno bolje i siguran sam da možemo pronaći nešto brzine za sutra. Sve u svemu, ne izgledamo loše i nadam se da možemo biti u borbi s Ferrarijem i Mercedesom.”


Odgovor

4 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Džaba vam ako “ne doživite” duži stint…. :chill:



    22
    20

    2

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.