F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault priznao probleme u tvornici!

Juraj Melnjak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vijesti

Renault

Francuski proizvođač motora, Renault, priznao je kako postoje određeni problemi u njihovoj tvornici, dok im je glavni problem dizajn klipova koji je uzrok za veliki broj kvarova. Zbog tih problema i velike nepouzdanosti Renault se našao na udaru kritika momčadi koje koriste njegove motore.

“U tvornici su svi naši motori iznimno pouzdani, ali kad dođemo na stazu situacija se naglo promijeni. Izgleda da nešto nije u redu u procesu validacije. To vam je kao aerodinamika, kada vam zračni tunel ne daje odgovarajuće podatke,” rekao je Cyril Abiteboul, Renaultov prvi čovjek.

Renaultov motor poprilično zaostaje za Mercedesovim i Ferrarijevim te je iznimno nepouzdan, a realno je samo povratnik u Formulu 1, Honda, uspjela napraviti lošiji motor.

“Trenutno prolazimo kroz jako težak period i želimo se nastaviti utrkivati kako bi se ponovno pobjeđivali s Red Bullom. Ostaje nam jedino raditi što bolji posao na stazi te izvan nje,” dodao je Abiteboul.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Juraj Melnjak
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj