Wolff: Odlazimo u Kinu kako bismo ispravili greške

Izdvojeno

Nakon predsezonskih testova i kvalifikacija u Australiji mnogi su mislili kako će Mercedes dominirati i ove godine, ali nakon prve dvije utrke njemačka momčad nema pobjedu.

Govoreći uoči VN Kine ovog vikenda, Toto Wolff je izjavio:

“Ovo nije početak sezone kojem smo se nadali. Dvije utrke zaredom smo s jednim bolidom nadoknađivali štetu, a s drugim smo gubili utrke. U obje utrke razlike su bile male, ali to nam nije utjeha već je još više frustrirajuće.”

“Razlike između momčadi ove su sezone vrlo male, a Melbourne je bio dokaz da se ne smije griješiti. Iako smo u Bahreinu vidjeli potpuno drugačiju utrku s istim rezultatom, poruka ostaje ista: Želimo li pobjeđivati ove godine, moramo biti na najvišoj razini.”

Bahrein je trebao odgovarati W09, ali Ferrari je u kvalifikacijama ostvario 1-2, a Sebastian Vettel je dan kasnije stigao do pobjede, dok je Kimi Raikkonen zbog problema u boksu ostao bez postolja.

“Mislim da je naša momčad reagirala na pravi način nakon utrke u Bahreinu. Umjesto da smo bili zadovoljni s dvostrukim postoljem, svi su znali da je drugo i treće mjesto bilo najmanje što smo mogli očekivati nakon odustajanja dva Red Bulla i Kimija.”

“Počeli smo analizirati što je pošlo po krivu u Bahreinu kako bismo se popravili u Kini i vratili se jači. Poprilično smo sretni što je utrka već ovog tjedna, ne moramo dugo čekati da se vratimo utrkivanju.”

“Šangaj je bila dobra utrka za nas proteklih godina. Nadam se da ćemo dobiti priliku za ispravljanje grešaka koje smo napravili zadnjih tjedana i da ćemo pokazati performanse vrijedne Mercedesa,” zaključuje Wolff.


Odgovor

6 komentara

  1. Lewis Hamilton 44
    Berislav Donator Prikaži

    Herr Wolff, ove riječi trebale su izaći iz usta šefa tima koji je ušao nedugo u Formulu a ne iz Vaših. Neću dalje….viiššeee pameti i rada.



    4
    -19

    23
  2. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Ok, znači fanovi su u Bahrainu dobili svoj dozu adrenalina i nastavak dominacije može krenut od Šangaja na dalje.



    8
    2

    6
  3. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Wolff: Odlazimo u Kinu kako bismo ispravili greške
    Horner: Mogli smo pobijediti Ferrari

    Pametnom dosta.



    11
    9

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.