Hulkenberg: Propustili smo priliku u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 4 komentara

U drugim ovosezonskim kvalifikacijama Nico Hulkenberg ostvario je osmo najbrže vrijeme te opet bio bolji od momčadskog kolege Carlosa Sainza. Ipak, Nijemac nije u potpunosti zadovoljan kvalifikacijama. Razlog tomu su Gasly u Toro Rossu koji je odradio nevjerojatan krug te Kevin Magnussen u Haasu. Zbog Hamiltonove kazne od pet mjesta Hulkenberg će danas startati sa sedmog mjesta, a očekivanja su bila da će se uspjeti dokopati trećeg startnog reda.

“Volio bih da smo završili na petom mjestu, no u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi su nam stvari izmaknule iz ruku. Moj krug u Q2 je bio prekrasan, zaista sam ga odvozio koliko se dobro moglo, no u Q3 to nije bilo to. Nisam mogao ponoviti ranije vrijeme kruga s kojim bismo završili na petom mjestu.”

Hulkenberg se oslanja na tempo u utrci, za koji misli da je bolji od ostalih ekipa koji su im suparnici. Carlos Sainz ponovno je bio sporiji od Nijemca, no sada s popriličnim zaostatkom od četiri desetinke. Španjolac će startati u redu s Lewisom Hamiltonom.


Odgovor

4 komentara

  1. Vw
    Kiki_GP Prikaži

    Da li netko zna da li je McL donio nove nadogradnje za VN Bahreina kako je i sam Alonso izjavljivao da dolaze sa novim nadogradnjama. Po onom što se moglo vidjeti bolid izgleda isto kao i na prvoj utrci. Jer katastrofa kako su izgledali na ovoj stazi. Valjda imaju brzine u utrci danas, pa uz sreću dođu kao na prvoj utrci do nekog boda.



    2
    0

    2
    • kreso Prikaži

      Ne izgleda isto..imaju onu velicanstvenu plocicu sa strane kojoj se vjerovatno svi inzinjeri dive i vjerovatno ne znaju njenu svrhu posto je manja od svih koji imaju drugi bolidi..ocito neko cudo od tehnologije..



      8
      8

      0
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Marko, mala opaska. Dobronamjerna.
    Ako pišeš vijest danas (kada je i trka), bez obzira što su kvale bile jučer, onda napiši:

    “….Hulkenberg će danas startati sa sedmog mjesta….”

    ,
    ili izostavi skroz vremensku odrednicu.
    Vjerovatno si se koristio “jučerašnjim materijalom”. ;) :pivo:



    5
    5

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.