Stroll: Moramo se poboljšati u svim područjima

Izdvojeno

Sergej Sirotkin na jučerašnjim je kvalifikacijama za VN Bahreina završio na 18. mjestu, a njegov momčadski kolega Lance Stroll na neslavnom posljednjem. Sirotkin nije uspio popraviti svoj krug u finalnom pokušaju zbog prometa, dok je Stroll na kraju pronašao četiri desetinke, ali to ni blizu nije bilo dovoljno za Q2.

Paddy Lowe

“Ovo nisu mjesta s kojih želimo startati utrku, ali nismo bili dovoljno brzi zbog mnogih razloga. Neke razumijemo, a neke ne. Čeka nas puno posla i teška utrka s lošim startnim pozicijama, ali kao i uvijek, dat ćemo sve od sebe kao momčad i vidjet ćemo što možemo ostvariti u utrci.”

Sergej Sirotkin

“Mislim da smo se mogli nadati nečemu više. Moj prvi krug je bio vrlo dobar. Ne vjerujem da smo trenutno mogli izvući više. Tijekom drugog brzog kruga s drugim setom guma imao sam problema s prometom. Priprema za krug nije bila dobra, a započeo sam ga odmah iza Saubera i već tu sam znao da gume i kočnice neće biti na razini. Skoro sam popravio vrijeme, što pokazuje da smo mogli biti brži za tri ili četiri desetinke, ali nisam siguran da bismo prošli dalje.”

“Ako usporedimo trenutne performanse s Melbourneom, mislim da smo odradili bolji posao ovdje. Na nekim područjima smo iskoristili maksimalan potencijal bolida. U nekim segmentima napredujemo, ali nam još uvijek nešto nedostaje. Sretan sam što idemo prema naprijed i ne radimo iste pogreške kao u Melbourneu. To se nije vidjelo u rezultatima, ali način na koji radimo je bolji i zbog toga sam osobno sretan.”

Lance Stroll

“Imamo vrlo težak vikend. Razočaravajuće je za momčad što su oba bolida ispala u Q1, ovo nije idealno. Mnoge stvari ne rade kako treba. Balansa nema, grip nije dovoljno visok i potrebno nam je više brzine – znači moramo se poboljšati u svim područjima. Prošle sam godine u kvalifikacijama bio brži za četiri desetinke. Nadam se da možemo napredovati u utrci.”


Odgovor

8 komentara

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Da imaju vozaca sigurno bi bili i konkurentni. Al ovako imaju dva teska balvana koja znaju samo plakati to jeste cviliti kao stenad.

    Spavas li mirno Wiliams Klaro?



    11
    9

    2
  2. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Williams ima nesmjenjivu šeficu…..



    10
    10

    0
  3. Ferrari
    blejky Donator Prikaži

    E moj Stroll ja bi ih pozvao na odgovornost da mi pokažu na što su potrošili tatine novce. Vaš se bolid ne može popravit ni da tata utuče novih 80 miliona u ekipu.
    Bilo bi bolje da ih Stroll kupi kompletno.
    Imaju uvjerljvo naj bolji PU pa ti sad reci kakvo smeče mora biti ostatak bolida da se ti kvalificiraš uvjerljivo zadnji. Dno od dna.



    9
    9

    0
  4. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    tko bi rekao nakon 2014 i 2015 da je tako brz put od vrha do dna poretka i da ce neka ekipa sa mercedesovim motorom biti zadnja. Ok, treba uzeti ovo s dozom rezerve jer ni vozaci nisu nesto a vjerovatno ni potencijal bolida nije ovo sto pokazuju jer su sporiji nego lani.



    5
    5

    0
  5. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    1:31.168 Stroll prošle godine.
    1:31:593 Stroll ove godine

    Williams je pokojna momčad. Jbt Sauberov bolid ima daleko veći potencijal. A dam se kladit i da će završit ispred njih ove sezone.



    3
    3

    0
  6. Honda
    blown diffuser Prikaži

    https://www.racefans.net/2018/04/08/lap-time-watch-2018-bahrain-grand-prix/

    Williams jedini nazadovao u odnosu na 2017. I zanimljivo iako su zapeli u q2, u odnosu na prošlogodišnji gp Bahreina McLaren je najviše napredovao.



    3
    3

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.