F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Nasr: Izvukao sam maksimum iz bolida

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr, Sauber

Momčad Saubera ostala je bez bodova na današnjoj utrci, a Felipe Nasr i Marcus Ericsson morali su se zadovoljiti 12. i 14. pozicijom.

Nasr je tijekom utrke uspio dobiti tri pozicije u odnosu na kvalifikacijski rezultat, a vjeruje da je to maksimum koji je bio moguć s onim alatima kojima je raspolagao.

“Ovo je bila teška utrka. Bili smo spori na obje komponente guma u odnosu na naše rivale. Nedostajalo nam je downforcea što je naškodilo utrci. Strategija od dva ulaska u boks je bila dobar izbor. Ostvario sam maksimum u ovom bolidu i mislim da više od 12. pozicije nije bilo moguće.”

Marcus Ericcson je komentirao da njegov rezultat nije bio dovoljno dobar, kako za njega tako ni za ekipu.

“Sve u svemu, 14. pozicija nije nešto zadovoljavajuće, ali mislim da smo izvukli maksimum iz bolida ovog vikenda. Imao sam razumno dobar start, ali sam kasnije malo zaglavio u prometu.”

“Šteta je što smo izgubili nešto vremena, posebno tijekom mog prvog zaustavljanja u boksu. Sada se moramo fokusirati na testiranje i poboljšati bolid za iduće utrke,” zaključuje Ericsson.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    U Kanadi će Sauber doći na svoje. Ove im staze ne pašu, a i nisu se nešto prebili od updateova.


    0

    0