Allison predviđa tijesnu borbu s Ferrarijem i Red Bullom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 7 komentara

Mercedes je u Australiju ponovno došao kao glavni favorit, no izgleda da su Ferrari i Red Bull veoma blizu, što bi trebao biti jamac za uzbudljivu utrku koja nam slijedi za nešto više od 24 sata. Prva dva treninga nisu nam puno toga pokazala pa preostaje pričekati kvalifikacije koju su na rasporedu sutra u 7:00 po hrvatskom vremenu.

Tehnički direktor Mercedesa, James Allison, tvrdi da će borba između njih, Ferrarija i Red Bulla biti veoma tijesna. Iako je zadovoljan poslom koji je momčad danas obavila, upozorava da su suparnici vrlo blizu te da nas očekuje velika borba.

“Bio je ovo dobar dan. Zadatak je bio da vidimo kako se ponašaju gume i obavili smo to bez poteškoća. Uvijek je uzbudljivo pratiti gdje se tko nalazi nakon predsezonskih testiranja. Ako smo bili u nekakvoj dvojbi prije nego smo došli ovdje, sada definitivno nismo – bit će to tijesan vikend između nas, Ferrarija i Red Bulla.”


Odgovor

7 komentara

  1. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    Još da Merc nema čarobnu tipku za kvale …!



    10
    6

    4
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Tko se bolje snade u razvoju taj ce i osvojiti. Bottas ce morati odradivati velik posao za Hamiltona ako Mercedes mislii osvojiti naslov isto kao Kimi za Vettela. Max i Ricci ce im biti paklena konkurencija ove sezone.



    11
    10

    1
  3. Sebastian Vettel
    sf16-h Prikaži

    Malo offtopic, jeste razmišljali dosad kako užasno će morat izgledat F1 2018 igra zbog halo-a? Znam da izlazi tek na ljeto, ali opće nisam zagrijan da ju nabavim… :|



    4
    4

    0
    • Nando
      Lux14 Prikaži

      Ja igram Asseto Corsu sa F1 2018 modom (f1-mania.ru) i jako brzo sam se naviknuo, pogotovo ako igraš s onboardom kamerom jer si koncetritan na zavoje i sve oko sebe pa ne gledaš puno u halo. Kad igram s kamerom i kokpita, halo puno više upada u oči (al ja imam i povećeni fov, zbog toga mi je halo niži i više ka sredini,neznam jel to možeš podešavat u novim f1 od codsa) al se opet brzo navikneš. I taj mod još ima opciju da možeš isključiti halo, pa me nebi čudilo da to i službena igrica bude imala
      Btw danas do 6 (ja mislim) je F1 2015 besplatna na steamu, stavit ću link stranice koja daje besplatne kodove u temu o igrici


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel
        sf16-h Prikaži

        Zanimljivo bome, hvala ti. Makar, ne privlači me tolko AC koliko sama F1 igra, navodno da nije toliko dobro napravljena.

        A sama činjenica da možeš uključit i isključit halo mi je malo bez veze jer nije realno. Baš me zanima šta će napravit.

        Uglavnom, hvala ti :)


        0
        0

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.