F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Užasno loše kvalifikacije

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo kaže kako se ne sjeća da je odvozio gore kvalifikacije otkako je došao u Red Bull. Australac nije bio toliko nezadovoljan 10. mjestom koliko svojom lošom vožnjom u zadnjem sektoru, gdje je, kako kaže, izgubio gotovo pola sekunde. No, treba imati na umu kako je Ricciardo cijeli vikend u problemima s bolidom, te nešto slabiji plasman nije za čuđenje.

“Ovo su bile moje najgore kvalifikacije u karijeri. Treći sektor mi je u prvoj i drugoj kvalifikacijskoj rundi odgovarao, no u Q3 sam se mučio u tom dijelu i izgubio barem pola sekunde. Nadao sam se da ću završiti oko 7. ili 8. mjesta. Brzina na pravcima nam je boljka, pa ćemo morati odraditi dobar start i strategiju da bi postigli rezultat koji želimo. Za razliku od kvalifikacija, utrka bi trebala biti bolja, jer je bolid pokazao konstantnost u dužim stintovima.”

Prve su ovo kvalifikacije u kojima je Ricciardo poražen od novog momčadskog kolege, mladog Rusa Daniila Kvjata.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj