F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Todt podržava proširenje kalendara utrkama u Argentini i Vijetnamu

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Predsjednik FIA-e Jean Todt bi bio sretan kada bi se F1 kalendar dodatno proširio s utrkama u Argentini i Vijetnamu.

Liberty Media radi na tome da se trenutni kalendar u budućnosti proširi na čak 25 utrka. Ove sezone prvenstvo će biti održano sa 21 utrkom na kalendaru, i to nažalost bez VN Malezije, ali novost je povratak VN Francuske i VN Njemačke.

Već neko vrijeme slušamo špekulacije o novoj utrci u Vijetnamu koja bi trebala biti ulična utrka u gradu Ho Ši Minu, a govori se i o povratku F1 u Argentinu, prvi put nakon 1998.god. Todt podržava ideju o povratku VN Argentine, upravo zbog njezine povijesti i položaja.

“Čuli smo o potencijalnoj novoj utrci u Argentini, jako bih volio ponovo vidjeti F1 u Argentini, ta zemlja ima jak značaj za motosport. Fangio i Reutemann su heroji utrkivanja u Argentini. U Latinskoj Americi, Argentina je najbolji izbor za održati utrku Formule 1.”

“Volio bih vidjeti novu utrku u Aziji, i to u Vijetnamu. To je zemlja u razvoju, i bilo bi odlično dovesti Formulu 1 u takvu zemlju. Ako možemo posložiti sve stvari – zašto ne.”

Zajedno sa spomenutim utrkama u Argentini i Vijetnamu, spominje se i nova utrka na Floridi u Miamiju, koja bi čak mogla ući u kalendar 2019. godine. Iako se spominje dosta utrka, Todt je zadovoljan ovogodišnjim kalendarom.

“Trenutno imamo 21 utrku, jako dugo smo u kalendaru imali samo 19 ili 20 utrka. Dobra stvar je što se stvaraju spekulacije o novim utrkama, a još bolja stvar je povratak Francuske i Njemačke sigurna stvar. Ove godine kalendar izgleda odlično.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Ayrton Senna FerrariF1 Prikaži

    Kvantiteta nemora nužno značiti i kvalitetu.. Neznam ali zvuči mi malo prenatrpano sa 25 utrka.. Mislim obožavam utrke naravno ali nisam siguran da je to dobra ideja.. Ali dobro nek rade svoj posao.. Uvjek treba isprobavati nove stvari.. Možda bude dobro…    6

    2