F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bottas ima puno otvorenih opcija

Juraj Melnjak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Valtteri Bottas, Williams

Valtteri Bottas, Williams

Menadžer Williamsovog vozača Valtterija Bottasa, Didier Coton, potvrdio je špekulacije kako finski vozač možda i ne ostane u Williamsu naredne godine, no povezanost s Ferrarijem istodobno demantira. Naime, uoči Vn Španjolske pojavile su se glasine kako Bottas ima predugovor s Ferrarijem za sljedeću sezonu. Uz to, njegov ugovor s Williamsom istječe na kraju ove godine, a novi još uvijek nije potpisao.

“Za nas je sve važno. Vozač ima svoje ciljeve, a u Valtterijevom slučaju je to da želi pobjeđivati i osvajati titule, moramo raditi na tome”, rekao je Bottasov menadžer Didier Coton.

“To može biti s Williamsom, ali i s nekim drugim timom, timom za kojeg mislimo da to može. Naravno da je za mene Williams top momčad. Proteklih sezona imali su neka teška razdoblja, ali svaki veliki tim ih je imao. Također, znamo i potencijal Williamsa te njihovu slavnu prošlost i svijetlu budućnost.”

Williams je treća najuspješnija momčad u povijesti Formule 1, ali bitno je istaknuti da na vozački i konstruktorski naslov čekaju još od davne 1997. godine.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Juraj Melnjak
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj