Bottas ima puno otvorenih opcija

Vijesti

Juraj Melnjak

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Valtteri Bottas, Williams

Valtteri Bottas, Williams

Menadžer Williamsovog vozača Valtterija Bottasa, Didier Coton, potvrdio je špekulacije kako finski vozač možda i ne ostane u Williamsu naredne godine, no povezanost s Ferrarijem istodobno demantira. Naime, uoči Vn Španjolske pojavile su se glasine kako Bottas ima predugovor s Ferrarijem za sljedeću sezonu. Uz to, njegov ugovor s Williamsom istječe na kraju ove godine, a novi još uvijek nije potpisao.

“Za nas je sve važno. Vozač ima svoje ciljeve, a u Valtterijevom slučaju je to da želi pobjeđivati i osvajati titule, moramo raditi na tome”, rekao je Bottasov menadžer Didier Coton.

“To može biti s Williamsom, ali i s nekim drugim timom, timom za kojeg mislimo da to može. Naravno da je za mene Williams top momčad. Proteklih sezona imali su neka teška razdoblja, ali svaki veliki tim ih je imao. Također, znamo i potencijal Williamsa te njihovu slavnu prošlost i svijetlu budućnost.”

Williams je treća najuspješnija momčad u povijesti Formule 1, ali bitno je istaknuti da na vozački i konstruktorski naslov čekaju još od davne 1997. godine.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.