F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Di Montezemolo: Ferrari prati Vettela od 2009.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vettel, Ferraro

Bivši šef Scuderije Ferrari, Luca di Montezemolo, tvrdi kako su Sebastiana Vettela vrebali još od 2009. godine, kada ga je Schumacher predložio kao pravog čovjeka za talijansku momčad.

“Prva osoba iz Ferrarija koja je pričala o Sebastianu Vettelu bio je Michael Schumacher”, kaže Montezemolo.

“Bilo je to ljeto 2009. kada je Michael bio spreman zamjeniti Felipea Massu. Tada je ponovno rekao da je Seb savršen vozač za nas. Stefano Domenicali ga je htio pod svaku cijenu i doveo ga je u moj dom u Bologni. Došao je s kutijom švicarske čokolade. On je već tada bio svjetski prvak, ali su njegovi maniri bili nekako nespretni. No, na kraju su svi bili impresionirani.”

Marco Mattiacci se bavio tim poslom. Kada sam s Marchionneom konačno uvidio da je Alonso postao mračan i mrzovoljan, te je uz to bio stalno skeptičan u vezi tima, odlučili smo se za promjenu. Vettel sigurno dobiva manje od onoga što je Fernando tražio za obnovu ugovora. I on je mnogo pomogao Arrivabeneu, koji je čovjek s odličnom osobnošću. Uspjeli su nametnuti bolje i vedrije raspoloženje u Ferrari.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Vidjelo se oduvijek da su Domenicali i Vettel imali nekako prisan odnos, a Montezemolo je uvijek govorio dobro o Vettelu. Novoposložena ekipa je sjajna,imam osjećaj da će zgazit Mercedes za god-dvi.


    0

    0