F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Briatore: Mercedes namjerno ne vozi punom snagom!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Flavio Briatore

Flavio Briatore

Flavio Briatore tvrdi da u Mercedesu uopće ne pokušavaju dominirati ovom sezonom i da su zapravo sretni što se Ferrari uspio predstaviti kakvom-takvom prijetnjom.

Ovo je još jednom da netko iznosi ovakvu teoriju, nakon što je Helmut Marko prije nekoliko tjedana izjavio da je Mercedes čak i pomogao Ferrariju da ih dohvate tijekom zime.

“Svi mi znamo zašto,” kaže Briatore.

“Mercedes ne želi dominirati jer će se onda i pravilnik mijenjati. To nije u njihovom interesu.”

Briatore je također prognozirao da će njegov prijatelj Bernie Ecclestone ostati na čelu sporta još barem godinu ili dvije.

“On ima snage da preobrazi Formulu 1, ali mu treba još podrške od strane CVC-a ili FIA-e. Jednom kad ode – nitko neće biti kao on. Ako CVC ostane na vlasti, oni će postaviti nekog Amerikanca i Formulu 1 će voditi odbor. Bolje je imati malog dobrog diktatora.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Izgleda ko cigić na ovoj fotki.
  Iako ga ne volim niti malo, moguće da je u pravu, taj uvijek ima prste gdje god pogledaš.


  0

  0
 2. Moguće i da je Lauda u pravu. I Dennis. A naročito Bernie. Kad oni nešto kažu, čovek ne mođe da bude siguran da li su rekli istinu ili zamo žele da zamute vodu.


  0

  0