F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ron Dennis: McLaren će dominirati Formulom 1!

Sead Huseinović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ron Dennis, McLaren

Ekipa koja trenutno nema niti jedan osvojeni bod – McLaren i ujedno ekipa koju muče tehnički problemi će u skorije vrijeme dominirati Formulom 1 – to su tvrdnje vlasnika ekipe Rona Dennisa, koji je od novinara zatražio da zapišu i dobro zapamte njegove riječi.

“Zapišite moje riječi. Pobjeđivat ćemo i tada nećemo pobjeđivati bilo kako nego ćemo dominirati,” rekao je Dennis.

Njegova izjava dolazi nakon prve četiri ovosezonske utrke na kojima McLaren nije osvojio niti jedan jedini bod, uglavnom zbog slabog Hondinog motora za kojeg se procjenjuje da ima 150-200 konjskih snaga manje od konkurencije.

Međutim, Dennis ni najmanje ne dvoji da će Honda s vremenom riješiti svoje probleme.

“Kada je u pitanju dizajn i proizvodnja pogonske jedinice, Honda je tu globalno vodeća. Njihovi menadžeri i inženjeri znaju da F1 motor još nije najbolji, ali bit će. Da će biti najbolji znamo i mi i naši vozači. Zato i voze za nas,” kaže Dennis.

“Dakle, ni najmanje nisam zabrinut kada je u pitanju inovativni smjer Hondinog dizajna. Dugoročno gledano, mislim kako je vjerojatnije da su naši suparnici zabrinutiji nego mi,” zaključio je za kraj.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Dennise, već si pomalo smiješan, i ne znam tko je gori, ti ili Boullier. Radije se okanite izjava, bolje je za imidž McLarena.


    0

    0