Maldonado ne prepušta svoje mjesto na slobodnim treninzima

Sead Huseinović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Maldonado ne prepušta svoje mjesto na slobodnim treninzima

Sead Huseinović

Pastor Maldonado, Lotus

Pastor Maldonado odbio je prepustiti svoje vozačko mjesto na slobodnim treninzima mladom vozaču Jolyonu Palmeru. Do sada je u ekipi Lotusa svoje mjesto Palmeru prepuštao Roman Grosjean, a sada su to zatražili od Maldonada koji je zahtjev – odbio.

Romain Grosjean je objasnio o čemu se radi:

“Ovo nije idealno rješenje, jer iskusni vozači gube po nekih sat, sat i pol vremena koje moramo prepustiti mladim vozačima. Ipak, sa druge strane imamo ekonomsku stvarnost i borbu ekipe da preživi. Na različite načine vodstvo ekipe traži moguće rješenje za popunu budžeta,” tvrdi Roman Grosjean.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Maldonado

Komentiraj

1 komentar

  1. Tek toliko da se zna ko je prvi vozač u Lotusu. Onaj koji donosi više novca. Krašdonado.


    0

    0