F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber: Bodovi kao odgovor kritičarima

Sead Huseinović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marcus Ericsson, Sauber

Odličan start Saubera je dokazao da su kritike u predsezonskim testiranjima bile samo “gluposti”, izjavila je šefica tima Monisha Kaltenborn. Švicarski tim prošle godine nije osvojio niti jedan bod, a na predsezonskim testiranjima u Jerezu jedan dan su bili prvi, a preostala tri na drugom mjestu.

To je dovelo do tvrdnji da Sauber juri vremena i pokušava na taj način dovući sponzore, što se ipak pokazalo barem djelomično pogrešno, obzirom da je Sauber ove sezone u drastično boljoj formi. Već na otvorenju sezone Felipe Nasr je došao do pete pozicije u Australiji.

“Jasno se vidjelo na predsezonskim testiranjima da smo konkurentni,” izjavila je Monisha za Autosport. “Ljudi su govorili kako postavljamo dobra vremena na testiranjima u Jerezu jer vozimo s najmanje goriva, to su bile gluposti.”

“Trenutno smo svi u timu jako zadovoljni početkom sezone, ali daleko od toga da ne želimo bolje i više. Bit će sve teže u nastavku sezone, svjesni smo da će neki timovi koji su trenutno iza pokazati još puno toga do kraja sezone. Bit će teško da se zadržimo ovdje gdje smo sada, ali nećemo odustati do samog kraja. Prve četiri utrke su dokazale da smo konkurentni, nastavljamo u jakom tempu.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj