Sauber: Bodovi kao odgovor kritičarima

Vijesti

Sead Huseinović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Marcus Ericsson, Sauber

Odličan start Saubera je dokazao da su kritike u predsezonskim testiranjima bile samo “gluposti”, izjavila je šefica tima Monisha Kaltenborn. Švicarski tim prošle godine nije osvojio niti jedan bod, a na predsezonskim testiranjima u Jerezu jedan dan su bili prvi, a preostala tri na drugom mjestu.

To je dovelo do tvrdnji da Sauber juri vremena i pokušava na taj način dovući sponzore, što se ipak pokazalo barem djelomično pogrešno, obzirom da je Sauber ove sezone u drastično boljoj formi. Već na otvorenju sezone Felipe Nasr je došao do pete pozicije u Australiji.

“Jasno se vidjelo na predsezonskim testiranjima da smo konkurentni,” izjavila je Monisha za Autosport. “Ljudi su govorili kako postavljamo dobra vremena na testiranjima u Jerezu jer vozimo s najmanje goriva, to su bile gluposti.”

“Trenutno smo svi u timu jako zadovoljni početkom sezone, ali daleko od toga da ne želimo bolje i više. Bit će sve teže u nastavku sezone, svjesni smo da će neki timovi koji su trenutno iza pokazati još puno toga do kraja sezone. Bit će teško da se zadržimo ovdje gdje smo sada, ali nećemo odustati do samog kraja. Prve četiri utrke su dokazale da smo konkurentni, nastavljamo u jakom tempu.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.