Adrian Sutil: Tužit ću Sauber

Sead Huseinović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Adrian Sutil: Tužit ću Sauber

Sead Huseinović

Adrian Sutil

Adrian Sutil

Mala švicarska ekipa Sauber ponovno bi mogla imati pravnih problema, i to već prije Velike nagrade Španjolske koja će se održati za nepunih 10 dana. Momčad je već imala probleme početkom sezone kada ih je tužio Giedo van der Garde, koji je na kraju navodno od tima dobio oko 15 milijuna eura odštete, nakon što je tim prekršio njegov ugovor za 2015. na mjesto vozača.

Sada finski list Turun Sanomat javlja da se Nijemac Adrian Sutil našao u sličnoj situaciji, te očekuje se da će i on pokrenuti postupak protiv Saubera sljedeće nedjelje na sudu u Barceloni. Sutilov menadžer je prije mjesec dana izjavio sljedeće: „Spor sa Sauberom nije gotov i još uvijek pokušavamo da dođemo do nekog obostrano prihvatljivog rješenja.“

Sutil je sada rezervni vozač ekipe Williamsa, a njegov menadžer je jučer potvrdio da se u razgovorima sa Sauberom ništa nije promijenilo i da pregovori još uvijek traju.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Sauber#Sutil

Komentiraj

2 komentara

 1. Mclaren raca Prikaži

  Se bu ih tujžil, kakt ti pravi Zagorec


  0

  0
 2. Naravno, treba da ih tuži. To što je Moniša uradila, ne verujem da bi ikom drugom palo na pamet, sem možda Briatoreu. Pisao sam svojevremeno o slučaju sa Gvidom na blogu http://www.f1autoblog.com/zauberova-papazjanija/ ne znajući da i Zutil ima sponzorski ugovor. Verovatno bih bio još oštriji.


  0

  0