F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Iduća sezona počet će u travnju!

Sead Huseinović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

FIA

Iduća sezona će imati najkasniji start još od davne 1988. godine, obzirom da će se VN Australije voziti tek 3. travnja!

Utrka na stazi Albert Park se do sada uglavnom vozila sredinom ožujka, ali ćemo se odsad morati naviknuti na novi raspored. Ova odluka je donesena s ciljem kako bi pauze između utrka bile manje čime bi se donekle smanjili troškovi za ekipe.

Organizatori utrke u Australiji su pozdravili ovakav potez.

“Fantastično je što će naša utrka ponovo biti prva na kalendaru. Melbourne je tokom proteklih 20 godina bio sinonim za početak sezone i jedva čekamo da se najbolji timovi i vozači ponovo nađu u našem gradu 2016. Novi datum održavanja utrke će dovesti i do ranijeg vremena starta trke i ljubitelji Formule 1 svakako mogu da očekuju dobru akciju na stazi i zabavne sadržaje izvan staze,” izjavio je Andrew Westacott, predsjednik Australian Grand Prix korporacije.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Pogledajte ovo, odlična analiza zašto je kalendar procureo u javnost http://www.autosport.com/news/report.php/id/118711


    0

    0