F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Red Bull je spreman za napad u 2018.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo vjeruje da je Red Bull sada u poziciji u kojoj treba biti kako bi mogao redovito napadati Mercedes i Ferrari ove sezone.

Nakon što je ekipa iz Milton Keynesa loše dočekala promjenu tehničkog pravilnika prošle sezone, uspjeli su se značajno popraviti tijekom 2017. i na kraju su sakupili i tri pobjede. Ricciardo je optimističan oko šansi ove godine i vjeruje da se momentum može nastaviti što će omogućiti napad na sam vrh.

“Osjećam da postoji veliki intenzitet,” kaže Australac. “Nitko se ne uzbuđuje previše. Znamo da ima još posla kojeg moramo obaviti da bi ostvarili ono što želimo.”

“Znamo da imamo želje za napadom ove godine.”

Na pitanje može li Red Bull pobijediti Mercedes i Ferrari ove godine Ricciardo odgovara:

“Vjerujem da da. Pravila se nisu jako promijenila, a mi smo se tijekom sezone značajno popravili pa pretpostavljam da bi trebali to moći nastaviti i na ovu godinu. Evolucija bi se trebala nastaviti.”

“Morali bi se češće moći boriti na vrhu. Vrijeme će pokazati, ali ja sam uvjeren da možemo.”

Iako je optimističan Ricciardo vjeruje da je još prerano za neke konkretne ciljeve:

“Imam ciljeve koje želim ostvariti, ali ne želim sezoni pristupiti na način da do treće utrke očekujem dva pobjednička postolja i pole position.”

“Ne postavljam tako ciljeve.”

“Stvar je u tome da želim biti iskren prema sebi i želim dati apsolutno sve da se maksimalno pripremim za svaku utrku. Onda znam da ću izvući maksimum.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3322 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Poštujem Ricciardov optimizam, jedan mi je od najdražih vozača, ali sam dosta skeptičan prema rečenom. Naime, dosta će se pitati Red Bull, a momčadske odredbe teško da će ići njemu u korist. Ipak je on na odlasku, a drugi vozač u momčadi je medijski i Hornerov miljenik koji ostaje i dalje u Red Bullu. Zato, procjenjujem da će naklonost momčadi ići onom drugom vozaču. Volio bih da sam u krivu.    6

    1