Red Bull objavio da će predstaviti bolid 19. veljače!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull objavio da će predstaviti bolid 19. veljače!

Ante Vetma

Red Bull je napokon otkrio da će svoj novi bolid predstaviti idućeg ponedjeljka. Tako će postati druga ekipa koja će to učiniti ove godine, obzirom da je Williams rezervirao 15. veljače za svoje predstavljanje. Detalji nisu poznati jer je Red Bull na svom službenom Twitter računu samo kratko napisao datum otkrivanja novog RB14.

Gledajući protekle godine ovime Red Bull prekida svoju praksu kasnih predstavljanja. Naime, tradicionalno su svoje bolide otkrivali nešto kasnije da bi razvojna ekipa imala što više vremena. No, ovaj put očigledno žele maksimalnu kilometražu na prvom predsezonskom testu.

Christian Horner je to ranije najavio:

“Usredotočit ćemo se na nešto raniji izlazak novog bolida što uključuje negdje oko pet dana. No, procesi u dizajnu se toliko vežu jedan na drugog i raspored je tako tijesan da je tih pet dana vrlo vrijedno kako bismo bili što spreminiji.”

“Naša namjera je pojaviti se na prvom testu u stanju da odradimo odmah 100 krugova,” izjavio je nakon Abu Dhabija prošle godine.

Datumi predstavljanja bolida

Williams 15. veljače
Red Bull 19. veljače
Sauber, Renault 20. veljače
Ferrari, Mercedes 22. veljače
McLaren 23. veljače
Toro Rosso 26. veljače

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Red Bull

Komentiraj

4 komentara

  1. David Croft Frantic Donator Prikaži

    Još Forza i Haso da se oglase….    1

    0