F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lando Norris: Moja F1 budućnost ovisi o Alonsu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lando Norris, novi mladi perspektivni vozač McLarena, tvrdi da njegova budućnost u Formuli 1 ovisi o tome koliko će dugo Fernando Alonso ostati u ekipi.

Norris će ove godine biti u ulozi rezervnog vozača McLarena, a stalne obaveze će imati u Formuli 2 gdje se preselio nakon pobjede u Europskoj Formuli 3.

Na upit je li zapravo čeka Alonsovo umirovljenje, Norris odgovara:

“Očigledno, čini mi se da je tako, ali zaista ne mogu reći kako razmišljaju ljudi u McLarenu.”

“Vjerojatno morate pričekati dok Fernando ne odluči što želi raditi, a mislim da su zadovoljni s onim što Stoffel radi. Njegova karijera je tek započela.”

“Očigledno, može se jako razviti i poboljšati uoči 2018. godine. Ja čekam i vidjet ćemo što će odlučiti. Ne mogu ništa detaljnije reći – situacija je pomalo teška za mene.”

Norris je priznao da će potražiti priliku u drugim trkaćim serijama ako ne bude mjesta na F1 gridu.

“Naravno, moj cilj je biti u McLarenu. Ako ne mogu dobiti mjesto tamo – razmotrit ću druge mogućnosti.”

“Ako mi kažu da neće imati slobodno mjesto iduće tri godine ili nešto slično – onda je očito da ću otići drugdje.”

“Ali, ako je u pitanju samo jedna godina mislim da ću ostati s McLarenom uz jednu godinu pauze. Cilj je biti s McLarenom,” zaključuje Norris.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

  1. Kamui Kobayashi Multi 21 Prikaži

    Bit će zanimljivo vidjet što može u F2    2

    0