F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lewis Hamilton najbogatiji sportaš u Britaniji

Luka Maloić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton

Britanski list The Guardian, proglasio je Lewisa Hamiltona najbogatijim sportašem Velike Britanije s vrijednošću od 88 milijuna funti, s povećanjem od 20 milijuna u odnosu na prošlu godinu.
Da je to bila dobra godina za vozače Formule 1, potvrđuje treća pozicija Jensona Buttona čije se financijsko stanje procjenjuje na 71 milijun funti. Čovjek koji razdvaja vozače je Wayne Rooney, najbolje stojeći igrač engleske nogometne lige sa 72 milijuna funti.

Hamilton i Rooney izgledni su kandidati čije će bogatstvo uskoro prijeći granicu od 100 milijuna funti. Od sportaša to je uspjelo primjerice Davidu Beckhamu.

Andy Murray prati trojku s 48 milijuna funti. Ostali na listi su Rio Ferdinand (£44m), Steven Gerrard (£42m) i košarkaš Luol Deng (£40m). Na listi su i dva nogometna trenera. Trener Chelsea José Mourinho (£40m) je ispred Arsenalovog Arsène Wengera (£38m).

Ovo je samo potvrda da su najbolji vozači Formule 1 vodeći sportaši svijeta kada su u pitanju financije i primanja.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj