F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Toro Rosso će predstaviti STR13 u Barceloni

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toro Rosso je objavio da će predstaviti bolid za nadolazeću sezonu prvog dana testiranja u Barceloni.

Iako će službeno predstavljanje biti 26. veljače, prije početka testiranja u Barceloni, STR13 će biti iskušan u Misanu, gdje će se odviti snimanje u promocijske svrhe.

Ovogodišnja sezona će biti jako uzbudljiva za talijansku momčad. Toro Rosso se tek prebacio na Hondine pogonske jedinice, koje je McLaren nakon problematične trogodišnje veze odbacio. A tu je problem sa vozačkom postavom, koja je najneiskusnija na gridu trenutno.

No u Toro Rossu se nadaju da će nakon prošlogodišnjih problema s Renaultovim motorima, na koje nije ostao imun ni Red Bull, Hondina pogonska jedinica biti poboljšanje u smislu pouzdanosti bolida. A rezultati bi mogli ishoditi i Hondinim motorom ispod šasije Red Bulla.

Današnja potvrda datuma od strane Toro Rossa znači da su ostali još Hass, Force India i Red Bull da objave datume predstavljanja svojih bolida.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Daniel Ricciardo MALAK Prikaži

    Pičku materinu nikad proč ovaj siječanj a sada mi ide sve sporije vrijeme…. još 2 i pol tjedna do predstavljanja bolida … uffff    8

    6