Novo ime Force Indije za iduću sezonu bit će – FORCE?

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novo ime Force Indije za iduću sezonu bit će – FORCE?

Ante Vetma

Još je ranije Vijay Mallyja nekoliko puta ponovio kako želi da Force India promijeni svoje ime i na taj način privuče sponzore iz drugih zemalja, obzirom da ne može računati na indijsku potporu, a čini se da će se to napokon i dogoditi.

Najprije je ideja bila da riječi “Force” pridruže drugu imenicu, kako bi brend ostao prepoznatljiv, a među istaknutijim idejama bila je opcija “Force One”, ali su navodno od nje odustali jer je preslična nazivu samog sporta u kojem se natječu.

Ako sve bude po planu, novi bolid naziva VJM11 će biti prestavljen u Barceloni 25. veljače, dan prije početka predsezonskih testiranja, a istog dana navodno će objaviti i novo ime ekipe. Otmar Szafnauer, naravno, nije htio otkriti novi naziv.

No, nije trebalo puno da se pronađe novi registrirani brend u britanskom registru po kojem se vidi da je 15. studenog 2017. prijavljen naziv “FORCE Formula One Team”. Kao službena osoba za kontakt naveden je Robert George Fernley (zamjenik šefa Force Indije) uz postojeću adresu momčadi.

Zanimljivo, navedeno je kako se firma u periodu od 15. do 22. studenog zvala “FORMULA ONE RACING & CREATIVE ENGINEERING”, što čini akronim FORCE, pa bi to značilo da bi puno ekipe bilo Formula One Racing & Creative Engineering Formula One Team.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Force India

Komentiraj

7 komentara

 1. Sebastian Vettel sf16-h Prikaži

  Ne samo to, piše se i da će momčad kupiti neki Kinezi :|  2

  0
 2. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Katastrofa , zašto mijenjati ono što valja?


  0

  2
 3. force unleashed a star wars formula 1 team?  2

  0
 4. F1puls Krstas Donator Prikaži

  Ako ce im donjeti koje milionce, nek im je sa srecom!  2

  0