F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Talijanski besplatni TV prijenos ostaje bez skoro svih utrka

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Talijanski RAI će iduće godine prenositi samo VN Italije, te će tako upravo Monza ostati posljednja utrka koju će talijani moći gledati na besplatnom kanalu. Prijenos već neko vrijeme ide u smjeru talijanskog Sky kanala, a prošle godine je sistem prikazivanja F1 vikenda bio sličan kao u Britaniji – sve utrke donosio je Sky, a RAI je bio zadužen za devet utrka uživo i za sažetke iz ostalih.

Suprotno od Italije, već smo ranije pisali kako je u Francuskoj priča išla u drugom smjeru, ali s relativno sličnim rezultatom. Naime, Francuzi ove godine imaju povratak četiri utrke na besplatne kanale – VN Francuske, VN Monaka i još dvije utrke, uz sažetke svih utrka.

Liberty tako ovih dana korak po korak zaključuje dogovore o televizijskim prijenosima, a još uvijek se čeka informacija hoće li i u kojem obliku Formula 1 lansirati vlastiti streaming servis.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  Los potez libertya.  14

  0
 2. tko zna kakva je situacija kod nas?
  do kad ima arena?  5

  0
 3. prošla su vrimena bernia koji je za razliku od liberty – a samo gleda kako će šta više zaradit…  10

  0