F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ekipa Toro Rosso i Renault Sport F1 će testirati u Austriji

Sead Huseinović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vijesti

STR10- Lifestyle

Prije početka sezone 2015. ekipa Toro Rosso je imala za cilj zauzeti peto mjesto u poretku konstruktora, što je nakon Australije izgledalo kao dostižan cilj. Međutim, na sljedećim utrkama rezultati su bili nešto manje impresivni. Tim je nezadovoljan takvim razvojem situacije i namjeravaju poduzeti niz akcija i zahtjeva kako bi se stanje popravilo u nastavku sezone.

Talijanske novine Omnicorse navode da će prije utke u Španjolskoj ekipa provesti laboratorijske testove bolida sa austrijskom tvrtkom AVL u Grazu. Njihovi inženjeri pokušavaju riješiti jedan od najvećih problema s kojima su se suočavali u Bahreinu, a to je nedovoljno učinkovita evakuacija vrućeg zraka iz radijatora.

Zajedno s inženjerima Toro Rossa u Grazu će raditi i predstavnici Renaulta koji će pokušati riješiti probleme s pouzdanosti agregata.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Ajde Matešiću i Marko, prodajte Toro Rosso Renaultu i za glavnu momčad uzmite VW ili BMW. Problem rješen. Više niste na dobitku i sada kresajte što se može kako bi RBR prodisao.


    0

    0